Produkter

Kameror och bildhanteringsutrustning av hög kvalité är naturligtvis viktigt när man jobbar med säkerhet. Multidator har valt produkter från några av världens största tillverkare av CCTV produkter.


Vår produktportfölj är stor och omfattar allt från små mikrokameror, dolda kameror, butikskameror, värmekameror, specialkameror för industrin samt styrbara kameror s.k. PTZ-kameror som styrs med joystick eller med piltangenterna via bildhanteringsmjukvara.

För att kunna titta på livebilder och spela in kamerabilderna krävs en bildhanteringsmjukvara och en server. Mjukvaran skall helst vara på svenska språket samt snabb och l├Ątt att sköta och hantera. Att snabbt och lätt hitta inspelade bilder/sekvenser och kunna skriva ut eller bränna ner materialet på CD/DVD-skiva är något som framför allt polisen tycker om.

Multidator använder sig av (för närvarande) tre olika fabrikat på mjukvaror beroende på användningsområde. Samtliga på svenska språket.

Via Smartphones, Klientmjukvara eller CMS (Central Manegement System) kan man koppla upp sig mot våra servrar och mjukvaror var som helst i världen, bara enheterna är anslutna mot Internet.

Servrarna bygger vi själva och optimerar dem för kamerabevakning.

Larm produkter
Kamera produkter